Συστήματα Ανάρτησης - Νήματα Προσώπου

Εδώ και λίγα χρόνια κερδίζει ολοένα έδαφος η χρήση των λεγόμενων νημάτων. Τα νήματα προσώπου, μπορούν να είναι τα λεγόμενα νήματα PDO, που με τη μορφή πλέγματος τοποθετούνται ενέσιμα στο δέρμα και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου κάνοντας το δέρμα σφριγηλό.

Silhouette Soft – Η Εξέλιξη

Παράλληλα, από το 2013 εξειδικευόμαστε στην χρήση των αληθών συστημάτων ανάρτησης Silhouette Soft. Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη μορφή νημάτων, αμερικανικής κατασκευής. Με την πρωτοποριακή τους τεχνολογία, καταφέρνουν να ανυψώσουν τα πτωτικά μάγουλα, να επανακαθορίσουν το οβάλ του προσώπου και να πυκνώσουν το δέρμα.

Τα νήματα προσώπου, δεν απαιτούν χειρουργικό περιβάλλον και σας επιτρέπουν να έχετε μια γρήγορη επιστροφή στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Κυριάκος Οικονομίδης

ikonDerma Συστήματα Ανάρτησης - Νήματα Προσώπου

και κάτι επιπλέον..

Χαλάρωση και Ευεξία

Στην ikonDerma πιστεύουμε στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Θεωρούμε ότι πολλά από τα ζητήματα υγείας που ταλαιπωρούν τον οργανισμό μας, επιβαρύνονται από τον σύγχρονο αγχώδη τρόπο ζωής. Γι’ αυτό, έχουμε εντάξει ένα χώρο αποκλειστικά για τη δική σας χαλάρωση και ευεξία. Ο εκπαιδευμένος εναλλακτικός θεραπευτής μας παρέχει υπηρεσίες μάλαξης με σκοπό την ανακούφιση μυικών και αρθρικών πόνων, τόνωσης της κυκλοφορίας και χαλάρωσης της έντασης. Thai, Shiatsu, Reflexology, Hot Stones και λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας, είναι μόνο μερικές από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Η ΟΜΑΔΑ

Πιστεύουμε ότι για να γίνει η εμπειρία της εξυπηρέτησής σας πιο ομαλή, ευχάριστη και ασφαλής χρειάζεται η συντονισμένη ενέργεια μιας ομάδας ανθρώπων. Η ομάδα μας στο πλευρό του Κ. Οικονομίδη, είναι έμπειρη…

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η κλινική δερματολογία είναι πάντα ο βασικός κορμός των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Έτσι, είτε πρόκειται για το ατοπικό έκζεμα του μωρού σας, είτε για την ακμή των έφηβων παιδιών σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ τελευταίας τεχνολογίας, αλλά…

ΙΑΤΡΙΚΑ LASER

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ποικίλα δερματολογικά και αισθητικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε εκτός της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, μυρμηγκιές, κηλίδες…

Είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας