Εμφυτεύματα Juvederm
16 εκατομμύρια πρόσωπα τα επέλεξαν


Το Juvederm εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για τη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου τους. Η απαράμιλλη επιστημονική τεχνολογία της Allergan, μας έδωσε ένα gel με εξαιρετικά απαλή υφή. Έτσι το υαλουρονικό ρέει εύκολα μέσα στο δέρμα, δίνοντας φυσική εμφάνιση και αίσθηση.

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα της σειράς αποτελούν μια ελάχιστα επεμβατική κοσμητική θεραπεία. Έχοντας μικρό χρόνο αποκατάστασης, θα είστε σε θέση να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας με λιγότερα προβλήματα. Αποδεδειγμένα, τα αποτελέσματα διαρκούν έως ένα έτος.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Το Juvederm βελτιώνει το πρόσωπο σας με τρεις κυρίως τρόπους

Αναζωογονεί
Μειώνει ή απαλύνει τις γραμμές, τις ρυτίδες και τις πτυχώσεις για ένα πιο φρέσκο, λαμπερό δέρμα.
Επανορθώνει
Αποκαθιστά το χαμένο όγκο στα μάγουλα και το πιγούνι για ένα ήπιο αποτέλεσμα lifting (επανόρθωσης).
Επαναπροσδιορίζει
Προσδιορίζει διακριτικά εκ νέου και αναμορφώνει τα χείλη και το περίγραμμα του προσώπου.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η σειρά Juvederm που εξασφάλισε για εσάς το ikonDerma, αποτελεί μια εξειδικευμένη θεραπεία για κάθε περιοχή του προσώπου, όπως:

Γραμμές μεσόφρυου
Πόδι της χήνας
Ρινο-παρειακές πτυχώσεις
Κάθετες γραμμές στα χείλη
Ρυτίδες μαριονέτας από το στόμα στο πηγούνι

Juvederm: Voluma - Volbella - Volift - Volite

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως μπορούν να λειάνουν τις ρυτίδες και να προσθέσουν όγκο με ήπιο τρόπο χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση.

Το Juvederm έχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 16 εκατομμύρια θεραπείες. Μάθετε τι μπορεί να κάνει για το δικό σας πρόσωπο, ένα από τα υαλουρονικά Juvederm Voluma, Juvederm Volbella, Juvederm Volift και Juvederm Volite που εξασφάλισε το ikonDerma. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού για να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το δικό σας πρόσωπο.

ELLANSE

Ένα εμφύτευμα μοναδικό στον τρόπο δράσης του, όντας βιοδιεγέρτης, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι δίνοντας στο πρόσωπο φυσική ομορφιά και όχι μόνο όγκο όπως τα περισσότερα fillers…

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Εμπιστευθείτε την ikonDerma για την αντιμετώπιση ζητημάτων, όπως ρυτίδες, εμβαθύνσεις, γραμμές και χαλάρωση του δέρματος, αιμαγγειώματα, καφέ κηλίδες, φακίδες, αποτρίχωση laser, τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ τελευταίας τεχνολογίας, αλλά…

ΙΑΤΡΙΚΑ LASER

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ποικίλα δερματολογικά και αισθητικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε εκτός της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, μυρμηγκιές, κηλίδες…

Είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας