Δερματολογικές Θεραπείες & Πιστοποιήσεις

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser δερματολογίας. Επιλεγμένα ειδικά, ώστε στο σύνολο τους να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά, τα όποια δερματολογικά ή αισθητικά ζητήματα αντιμετωπίζετε.

Laser αποτρίχωση και όχι μόνο! Αναλυτικά

Candela Gentle Pro

Το Candela Gentle Pro, είναι το πλέον σύγχρονο Laser αλεξανδρίτη. Για αποτελεσματική laser αποτρίχωση, με σημαντική μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Candela Gentle Max

Το Candela Gentle Max συνδυάζει αλεξανδρίτη και Nd:YAG. Για laser αποτρίχωση ακόμη και σε σκούρα δέρματα και κατά το καλοκαίρι! Αποτελεί ακόμη, μία πολύ καλή επιλογή για τις ευρυαγγείες των ποδιών και τις ονυχομυκητιάσεις (μύκητες των νυχιών).

FRAXEL Re:Store

Διαθέτουμε επίσης το πλέον αξιόπιστο laser δερματικής ανάπλασης, για αναδόμηση της επιδερμίδας και μείωση ουλών: Fraxel re:store.

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Isolaz

Με στόχο να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλο το φάσμα δερματολογικών υπηρεσιών laser, εξασφαλίσαμε το πρωτοποριακό λέιζερ Isolaz. Συγκεκριμένα, μας επιτρέπει να ελέγχουμε τη φλεγμονώδη ακμή και τα σημάδια της ακόμη κι όταν αυτή είναι σε έξαρση.

Μάθετε περισσότερα εδώ!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το δέρμα είναι η ζωή μας! Το δέρμα είναι το όριό μας, το εξωτερικό σύνορο με το οποίο ο κάθε άνθρωπος έρχεται σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους και το περιβάλλον του. Μπορεί να νιώθουμε άνετα μέσα σ’αυτό όταν είναι υγιές…

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η κλινική δερματολογία είναι πάντα ο βασικός κορμός των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Έτσι, είτε πρόκειται για το ατοπικό έκζεμα του μωρού σας, είτε για την ακμή των έφηβων παιδιών σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ τελευταίας τεχνολογίας, αλλά…

ΝΗΜΑΤΑ

Εδώ και λίγα χρόνια κερδίζει ολοένα έδαφος η χρήση των συστημάτων ανάρτησης, τα λεγόμενα νήματα. Αυτά μπορούν να είναι τα PDO, που με τη μορφή πλέγματος τοποθετούνται ενέσιμα στο δέρμα και διεγείρουν την παραγωγή…