Η φιλοσοφία του ikonderma - φροντίδα του δέρματος Skin Life - Δερματολόγος

Εμπιστοσύνη

στο κέντρο της προσοχής
οι ασθενείς μας

Γνώσεις

δίπλα στις νέες ιατρικές εξελίξεις
της Δερματολογίας

Τεχνολογία

Δερματολογικές ιατρικές συσκευές
τελευταίας τεχνολογίας

Η φιλοσοφία μας: Skin Life!

Το δέρμα είναι η ζωή μας! Το δέρμα είναι το όριό μας, το εξωτερικό σύνορο με το οποίο ο κάθε άνθρωπος έρχεται σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους και το περιβάλλον του. Μπορεί να νιώθουμε άνετα μέσα σ’αυτό όταν είναι υγιές και φροντισμένο, όταν όμως πάσχει ή χάσει τη φόρμα του, γίνεται φράχτης απομόνωσης και φυλακή μας.

 

Το δέρμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας
λέει ο λαός μας… και πολύ περισσότερα, θα προσθέταμε εμείς!


Στην ikonDerma η φροντίδα του δέρματος μας είναι το πάθος και η αποστολή μας. Στηριζόμενοι στην επιστήμη, αξιοποιώντας την τεχνολογία και εμπνεόμενοι από την αισθητική παρέχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την υγεία, την εμφάνιση, τη βελτίωση και γενικά τη φροντίδα του δέρματος. Με κέντρο της προσοχής μας εσάς, τους ασθενείς μας, δίνουμε μεγάλη σημασία στην προσωπική και ανθρώπινη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

 

Φροντίδα και Πρόληψη

Διαθέτουμε τη γνώση πάνω στις πιο πρόσφατες ιατρικές εξελίξεις της Δερματολογίας και μια ευρεία σειρά από ιατρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτά τα εφόδια, μπορούμε και δίνουμε μεγάλη σημασία στην ολιστική προσέγγιση του όποιου θέματος. Πιστεύουμε ότι η φροντίδα και η πρόληψη είναι εξίσου σημαντικές με την φαρμακευτική αγωγή και σας βοηθούμε να συμμετέχετε σ’αυτό.


Τέλος, πιστεύουμε ότι στο θέμα της αισθητικής βελτίωσης του δέρματος, μέτρο είμαστε εμείς οι ίδιοι. Θέλουμε πάντα να αισθανόμαστε ο εαυτός μας, ένας πιο φρέσκος, ανανεωμένος, ξεκούραστος εαυτός μας με τα χαρακτηριστικά μας αναλλοίωτα και χωρίς να φαινόμαστε αφύσικα πειραγμένοι. Είμαστε συμφιλιωμένοι με το χρόνο, μας αρέσει που μεγαλώνουμε και πλουτίζουμε σε εμπειρίες, γνώσεις και συναισθήματα. Θέλουμε το δέρμα μας να ακτινοβολεί την ομορφιά της ζωής μας!

Η ΟΜΑΔΑ

Πιστεύουμε ότι για να γίνει η εμπειρία της εξυπηρέτησής σας πιο ομαλή, ευχάριστη και ασφαλής χρειάζεται η συντονισμένη ενέργεια μιας ομάδας ανθρώπων. Η ομάδα μας στο πλευρό του Κ. Οικονομίδη, είναι έμπειρη…

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η κλινική δερματολογία είναι πάντα ο βασικός κορμός των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Έτσι, είτε πρόκειται για το ατοπικό έκζεμα του μωρού σας, είτε για την ακμή των έφηβων παιδιών σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ τελευταίας τεχνολογίας, αλλά…

ΙΑΤΡΙΚΑ LASER

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ποικίλα δερματολογικά και αισθητικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε εκτός της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, μυρμηγκιές, κηλίδες…

Είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας