Ενέσιμα Εμφυτεύματα

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ, τελευταίας τεχνολογίας, όπως τα Juvederm Voluma, Volift, Volbella & Volite. Αλλά και εξελιγμένα εμφυτεύματα διέγερσης της παραγωγής κολλαγόνου, όπως το πολυγαλακτικό οξύ Sculptra και η πολυκαπρολακτόνη Ellanse.

Απόλυτα Φυσικό Αποτέλεσμα

Ακολουθούμε τις πιο πρόσφατες τάσεις στην διόρθωση των ατελειών, εφαρμόζοντας την τρισδιάστατη ογκομετρική προσέγγιση (volumizing, liquid lift) και με γνώμονα πάντα το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Πετυχαίνουμε έτσι την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου, την αρμονική ισορροπία των όγκων του, τη φυσική τόνωση των χειλιών και τη μείωση των λεπτών ρυτίδων. Αυξάνουμε ακόμη την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και τη λάμψη του δέρματός μας.

Ενέσιμα Εμφυτεύματα - Υαλουρονικό Οξύ - Κολλαγόνο - ikonDerma

και κάτι επιπλέον..

Χαλάρωση και Ευεξία

Στην ikonDerma πιστεύουμε στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Θεωρούμε ότι πολλά από τα ζητήματα υγείας που ταλαιπωρούν τον οργανισμό μας, επιβαρύνονται από τον σύγχρονο αγχώδη τρόπο ζωής. Γι’ αυτό, έχουμε εντάξει ένα χώρο αποκλειστικά για τη δική σας χαλάρωση και ευεξία. Ο εκπαιδευμένος εναλλακτικός θεραπευτής μας παρέχει υπηρεσίες μάλαξης με σκοπό την ανακούφιση μυικών και αρθρικών πόνων, τόνωσης της κυκλοφορίας και χαλάρωσης της έντασης. Thai, Shiatsu, Reflexology, Hot Stones και λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας, είναι μόνο μερικές από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Η ΟΜΑΔΑ

Πιστεύουμε ότι για να γίνει η εμπειρία της εξυπηρέτησής σας πιο ομαλή, ευχάριστη και ασφαλής χρειάζεται η συντονισμένη ενέργεια μιας ομάδας ανθρώπων. Η ομάδα μας στο πλευρό του Κ. Οικονομίδη, είναι έμπειρη…

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η κλινική δερματολογία είναι πάντα ο βασικός κορμός των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Έτσι, είτε πρόκειται για το ατοπικό έκζεμα του μωρού σας, είτε για την ακμή των έφηβων παιδιών σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Εμπιστευθείτε την ikonDerma για την αντιμετώπιση ζητημάτων, όπως ρυτίδες, εμβαθύνσεις, γραμμές και χαλάρωση του δέρματος, αιμαγγειώματα, καφέ κηλίδες, φακίδες, αποτρίχωση laser, τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα.

ΙΑΤΡΙΚΑ LASER

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ποικίλα δερματολογικά και αισθητικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε εκτός της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, μυρμηγκιές, κηλίδες…

Είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας