ELLANSE™ : Το εμφύτευμα του μέλλοντος, σήμερα!

Όλοι αναγνωρίζουμε τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπό μας. Η σφριγηλότητα του δέρματος αρχίζει να χάνεται και εμφανίζονται οι πρώτες γραμμές και ρυτίδες. Με την πάροδο του χρόνου, η ποσότητα του κολλαγόνου και της ελαστίνης μειώνεται, τα οστά του προσώπου συρρικνώνονται και η ποσότητα λίπους που υπάρχει στα ζυγωματικά ελαττώνεται και μετατοπίζεται χαμηλότερα. Έτσι δημιουργούνται λεπτές ρυτίδες σε όλο το πρόσωπο, εντονότερες στη ρινοπαρειακή αύλακα και στις γωνίες του στόματος ως το πηγούνι. Παράλληλα, τα ζυγωματικά αδειάζουν, οι σακούλες στα μάτια γίνονται πιο εμφανείς και το όμορφο περίγραμμα του προσώπου σβήνει.

Όλα τα παραπάνω συμπτώματα γήρανσης, δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει και να προλάβει το εμφύτευμα νέας γενιάς Ellanse. Ένα ενέσιμο εμφύτευμα πλήρως βιοσυμβατό και απορροφήσιμο, με εξαιρετικά υψηλό προφίλ ασφαλείας (υψηλότερο και από αυτό του υαλουρονικού).

Ανήκει στην μεγάλη κατηγορία των fillers, αλλά είναι μοναδικό στον τρόπο δράσης του, επειδή είναι βιοδιεγέρτης (collagen stimulator). Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι δίνοντας στο πρόσωπο φυσική ομορφιά και όχι μόνο όγκο όπως τα περισσότερα fillers. Είναι πλήρως βιοσυμβατό και απορροφήσιμο, καθώς και απόλυτα ασφαλές.

Σε τι διαφέρουν τα εμφυτεύματα Ellanse από τα παραδοσιακά;

Τα παραδοσιακά δερματικά εμφυτεύματα βοηθούν στην διόρθωση των ρυτίδων και στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου. Τα εμφυτεύματα ELLANSE™ όμως χάρη στις μοναδικές τους ιδιότητες, όχι μόνο επανορθώνουν τις ρυτίδες και γεμίζουν και αποκαθιστούν τον όγκο όπου χρειάζεται. Βασική λειτουργία τους είναι να διεγείρουν τη δημιουργία νέου κολλαγόνου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτιών γήρανσης του προσώπου.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μακροχρόνια, προσφέροντας φυσική νεανική εμφάνιση, διορθώνοντας λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες. Ακόμη, διαμορφώνει και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου εξαφανίζοντας τη χαλάρωση και ταυτόχρονα αναστρέφει τη διαδικασία της γήρανσης μέσω της κολλαγογένεσης που προκαλεί.

Η θεραπεία με εμφυτεύματα Ellanse

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και η διαδικασία διαρκεί περίπου 15 με 30 λεπτά. Μετά την ολοκλήρωσή της, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 1,5 έως 4 χρόνια και εξαρτάται από το είδος ELLANSE™ που θα συστήσει ο γιατρός ανά περίπτωση, καθώς υπάρχουν 4 είδη ELLANSE™ * :

  1. ELLANSE™ S για 1 χρόνο
  2. ELLANSE™ Μ για 2 χρόνια
  3. ELLANSE™ L για 3 χρόνια
  4. ELLANSE™ Ε για 4 χρόνια

* Η ποιότητα του αισθητικού αποτελέσματος είναι ακριβώς η ίδια ανεξάρτητα από το είδος ELLANSE™ που θα επιλεγεί.

Το ELLANSE™ μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, ενώ υπάρχει και το εξειδικευμένο ELLANSE™ HANDS, για την αναζωογόνηση και αποκατάσταση του χαμένου όγκου στα χέρια. Η θεραπεία ELLANSE™ απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας που θέλουν άμεσα, ορατά, φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα!

ikonDerma - Εμφυτεύματα Ellanse

Γιατί να τα επιλέξετε

  • Άμεσα, ορατά αποτελέσματα
  • Ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία
  • Αναζωογόνηση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσω της φυσικής διέγερσης του κολλαγόνου
  • Μακροχρόνια αποτελέσματα χωρίς πολλές συνεδρίες για τη διατήρηση τους
  • Φυσική και ανανεωμένη εμφάνιση
  • Αποδοτική θεραπεία (cost effective)

Οι ειδικοί μιλούν
για τα εμφυτεύματα Ellanse!

Ciao - My Health - Μάρτιος 2017

Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Dermaceuticals.gr
Facebook

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Απαιτείται για την εφαρμογή του να έχει προηγηθεί δερματολογικό τεστ;

Όχι. Η ολική βιοσυμβατότητα του Ellanse έχει ήδη αποδειχθεί, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία αμέσως. Επιπλέον, το προϊόν απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό σας.

Πόσο διαρκεί μια θεραπεία;

Μια θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και αμέσως μετά μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Πόσο καιρό θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα;

Θα αποκτήσετε άμεσα φυσικό αποτέλεσμα και απαλή επιδερμίδα, που θα διαρκέσουν από 1 έως και 4 χρόνια, ανάλογα με την επιλογή του είδους που θα σας συστήσει ο γιατρός σας. Το αισθητικό αποτέλεσμα διατηρείται καθ’όλη τη διάρκεια, ώστε να αποφύγετε τις πολλαπλές συνεδρίες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται γενικά;

Με το Ellanse, μία και μόνο επίσκεψη αρκεί για να αποκτήσετε άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Αυτό το καθιστά μια πολύ οικονομική μέθοδο θεραπείας, η οποία αξίζει τα χρήματα της και με το παραπάνω.

Τι πρέπει να κάνω μετά τη θεραπεία;

Συνιστάται να αποφεύγεται το ζεστό μπάνιο και η έντονη άσκηση για 24 ώρες, καθώς και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και τις ακτίνες UV για 1 εβδομάδα μετά το πέρας της θεραπείας.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όπως σε οποιαδήποτε έγχυση, ενδέχεται να υπάρξουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις όπως τοπική ερυθρότητα, οίδημα και μελάνιασμα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πριν & Μετά το Ellanse

πραγματικές φωτογραφίες πριν και μετά τη θεραπεία με Ellanse

SILHOUETTE SOFT

Η μέθοδος Silhouette Soft είναι ανώδυνη, αναίμακτη και ολοκληρώνεται σε λιγότερο από μία ώρα, εφαρμόζεται στο ιατρείο και δεν απαιτεί χειρουργικές τομές ή ράμματα. Για άμεσο αποτέλεσμα χωρίς τομές…

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Εμπιστευθείτε την ikonDerma για την αντιμετώπιση ζητημάτων, όπως ρυτίδες, εμβαθύνσεις, γραμμές και χαλάρωση του δέρματος, αιμαγγειώματα, καφέ κηλίδες, φακίδες, αποτρίχωση laser, τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ τελευταίας τεχνολογίας, αλλά…

ΙΑΤΡΙΚΑ LASER

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ποικίλα δερματολογικά και αισθητικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε εκτός της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, μυρμηγκιές, κηλίδες…

Είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας