Δερματολογικές Θεραπείες & Πιστοποιήσεις

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στην αισθητική βελτίωση, τόσο του δέρματος του προσώπου, όσο και του σώματος.

Είμαστε ήδη πιστοποιημένοι για τις παρακάτω θεραπείες και συνεχώς εξελισσόμαστε:

  • Από το 2002 στην αισθητική χρήση της βοτουλινικής τοξίνης – Botox.
  • Από το 2004 στη χρήση του πολυγαλακτικού οξέος – Sculptra.
  • Από το 2009 στη χρήση του Fraxel Re:Store (Fraxel Restore).
  • Από το 2013 στη χρήση των νημάτων ανάρτησης Silhouette Soft.
  • Από το 2015 στη χρήση του καινοτόμου δερματικού εμφυτεύματος Ellanse.
Εμπιστευθείτε την ikonDerma για την αντιμετώπιση ζητημάτων, όπως

Ρυτίδες & Γραμμές

Ρυτίδες, εμβαθύνσεις και γραμμές του δέρματος εμφανίζονται στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια και το στόμα. Ακόμη, εντοπίζονται στο λαιμό, αλλά και στην περιοχή του ντεκολτέ. Συνήθως προκαλούνται από τις μυικές συσπάσεις και την έκφραση, ή από την απώλεια του ενδογενούς κολλαγόνου.

Δερματική Χαλάρωση

Η χαλάρωση του δέρματος μπορεί να αποτελεί κληρονομικό μας χαρακτηριστικό. Είναι όμως γεγονός ότι μπορεί και να επιδεινωθεί από την έκθεση στον ήλιο, την απώλεια βάρους και την πρόοδο της ηλικίας.

Ευρυαγγείες & Αιμαγγείωμα

Αιμαγγειώματα και Ευρυαγγείες

Δηλαδή κληρονομικά ή παθολογικά διεσταλμένα αγγεία στο πρόσωπο και το σώμα μας. Εμφανίζονται με κόκκινο ή μοβ χρώμα, στιγματίζοντας την εμφάνισή μας.

Καφέ Κηλίδες - Δυσχρωμίες

Καφέ κηλίδες, φακίδες, πανάδες ή μέλασμα και γενικά σκούρες δυσχρωμίες του δέρματος. Δυσχρωμίες δηλαδή στο δέρμα, που θυμίζουν λεκέδες και προκαλούνται από ηλιακή έκθεση, εγκυμοσύνη ή λήψη φαρμάκων.

Ποιότητα Δέρματος

Εμπιστευθείτε μας για τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος σας. Μέσα από την εφαρμογή μεθόδων που λειαίνουν την επιφάνεια και αυξάνουν την ενδογενή παραγωγή κολλαγόνου. Με αυτό τον τρόπο, βελτιώνουν το χρώμα και προσθέτουν στο δέρμα ενυδάτωση, ελαστικότητα και λάμψη.

Τοπικό Λίπος & Κυτταρίτιδα

Μείωση τοπικού λίπους και κυτταρίτιδας, προβλημάτων που προκύπτουν λόγω κληρονομικής προδιάθεσης. Σε συνδυασμό με τη διατροφή και την έλλειψη άσκησης, σταδιακά μειώνουν την αυτοπεποίθηση και την ευεξία μας.

Αποτρίχωση Laser

Αποτρίχωση, για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα. Μόνιμη αποτρίχωση σε άνδρες και γυναίκες, με τελευταίου τύπου δερματολογικά λέιζερ.

Ψάχνετε τα καλύτερα Δερμοκαλλυντικά Προϊόντα;

Η ikonDerma εξασφάλισε πρώτη στη Θεσσαλονίκη για εσάς, τα κορυφαία φαρμακευτικά καλλυντικά δέρματος, SkinCeuticals!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το δέρμα είναι η ζωή μας! Το δέρμα είναι το όριό μας, το εξωτερικό σύνορο με το οποίο ο κάθε άνθρωπος έρχεται σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους και το περιβάλλον του. Μπορεί να νιώθουμε άνετα μέσα σ’αυτό όταν είναι υγιές…

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η κλινική δερματολογία είναι πάντα ο βασικός κορμός των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Έτσι, είτε πρόκειται για το ατοπικό έκζεμα του μωρού σας, είτε για την ακμή των έφηβων παιδιών σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ τελευταίας τεχνολογίας, αλλά…

ΙΑΤΡΙΚΑ LASER

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ποικίλα δερματολογικά και αισθητικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε εκτός της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, μυρμηγκιές, κηλίδες…