Ιατρικές Συσκευές και Τεχνικές Δερματολογίας: Όλο το Φάσμα

Στην ikonDerma θα βρείτε μια πλήρη γκάμα συσκευών και τεχνικών, που αξιοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία της αισθητικής ιατρικής. Οι συσκευές Microdermabrasion Diamond Silkpeel χρησιμοποιούνται για την απολέπιση της επιδερμίδας σας, ενώ το χειμώνα με τη χαμηλή ηλιοφάνεια, συμπληρώνονται με τη χρήση χημικών peelings.

Υγιές και Καθαρό Δέρμα!

Ξεχωριστή θέση στην ikonDerma έχουν φυσικά οι τεχνολογίες που βελτιώνουν το δέρμα του σώματος. Έτσι διαθέτουμε δυο τύπους ραδιοσυχνοτήτων: μονοπολικές Cocoon RF και διπολικές Venus Freeze. Για τη σύσφιξη του δέρματος, επιλέχθηκε το σύστημα ακουστικών κυμάτων STORZ Acoustic Waves που είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος για τον έλεγχο της κυτταρίτιδας. Ακόμη, η συσκευή κρυολιπόλυσης FreezeSculptor, που στοχεύει στις εντοπισμένες εναποθέσεις λίπους, όπως στην κοιλιά, τους μηρούς και τους γλουτούς. Τα παραπάνω, συνδυάζονται άριστα με την ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος, δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση στο body contouring.

Ιατρικές Συσκευές και Τεχνικές - Microdermabrasion ikonDerma

Οι θεραπείες microdermabrasion ή μικροδερμοαπόξεσης, χρησιμοποιούν ένα ελάχιστα τραχύ, αποξεστικό ιατρικό εργαλείο ώστε να λειανθεί απαλά το δέρμα σας, αφαιρώντας απλά το παχύτερο και ανόμοιο εξωτερικό στρώμα. Ο ειδικός αυτός τρόπος αναζωογόνησης της επιδερμίδας χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ουλών, αποχρωματισμών, βλαβών από τον ήλιο και ραγάδων.

Κυριάκος Οικονομίδης

και κάτι επιπλέον..

Χαλάρωση και Ευεξία

Στην ikonDerma πιστεύουμε στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Θεωρούμε ότι πολλά από τα ζητήματα υγείας που ταλαιπωρούν τον οργανισμό μας, επιβαρύνονται από τον σύγχρονο αγχώδη τρόπο ζωής. Γι’ αυτό, έχουμε εντάξει ένα χώρο αποκλειστικά για τη δική σας χαλάρωση και ευεξία. Ο εκπαιδευμένος εναλλακτικός θεραπευτής μας παρέχει υπηρεσίες μάλαξης με σκοπό την ανακούφιση μυικών και αρθρικών πόνων, τόνωσης της κυκλοφορίας και χαλάρωσης της έντασης. Thai, Shiatsu, Reflexology, Hot Stones και λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας, είναι μόνο μερικές από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Η ΟΜΑΔΑ

Πιστεύουμε ότι για να γίνει η εμπειρία της εξυπηρέτησής σας πιο ομαλή, ευχάριστη και ασφαλής χρειάζεται η συντονισμένη ενέργεια μιας ομάδας ανθρώπων. Η ομάδα μας στο πλευρό του Κ. Οικονομίδη, είναι έμπειρη…

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η κλινική δερματολογία είναι πάντα ο βασικός κορμός των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Έτσι, είτε πρόκειται για το ατοπικό έκζεμα του μωρού σας, είτε για την ακμή των έφηβων παιδιών σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ τελευταίας τεχνολογίας, αλλά…

ΙΑΤΡΙΚΑ LASER

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ποικίλα δερματολογικά και αισθητικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε εκτός της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, μυρμηγκιές, κηλίδες…

Είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας