Sculptra® : Φυσική ομορφιά - σταδιακά νεότερη όψη

To Sculptra είναι ένα βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο ενέσιμο υλικό, γνωστό ως πολυ-L-γαλακτικό οξύ, που διεγείρει φυσικά τα κύτταρά σας, για να παράγουν κολλαγόνο. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο νεανική και φυσική όψη. Το Sculptra μας επιτρέπει να ανανεώνουμε πραγματικά την όψη, αποκαθιστώντας το φυσικό περίγραμμα του προσώπου και εξομαλύνοντας ρυτίδες, ζάρες και πτυχώσεις. Τα κλασικά προϊόντα πλήρωσης (fillers) αντιμετωπίζουν μόνο τις ρυτίδες, τις γραμμές και τις πτυχώσεις, το Sculptra όμως δρα διαφορετικά. Αποκαθιστά την απώλεια όγκου διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, για να αντιμετωπίζει τις υποκείμενες αιτίες γήρανσης του προσώπου.

To Sculptra χαρίζει πιο νεανική, φυσική όψη που διαρκεί για περισσότερα από 2 χρόνια.

Το μυστικό σας
Γυρίστε πίσω το χρόνο και ξαναβρείτε την ομορφιά σας χωρίς να μπορεί κανείς να μαντέψει ότι υποβληθήκατε σε θεραπεία αισθητικής ιατρικής. Το Sculptra μπορεί να εξισορροπήσει την παραγωγή κολλαγόνου και να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το φυσικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε, για να δείχνετε όπως ακριβώς αισθάνεστε!

Τρόπος Δράσης του Sculptra

Το Sculptra δρα στοχεύοντας τις υποκείμενες αιτίες των σημαδιών γήρανσης, όπως η απώλεια κολλαγόνου. Είναι ένα ενέσιμο υλικό για το πρόσωπο που δρα σταδιακά στο πλαίσιο μιας σειράς θεραπειών – κατά μέσο όρο 3 συνεδριών ενέσεων μεταξύ των οποίων μεσολαβούν 4 έως 6 εβδομάδες – για να δημιουργήσει βελτιωμένη, πιο νεανική όψη. Κατά τη διάρκεια των θεραπειών σας το κολλαγόνο αντικαθίσταται και με την πάροδο του χρόνου και εσείς θα απολαύσετε τα φυσικά αποτελέσματα στο πρόσωπό σας.

ikonDerma - Ενέσιμα Εμφυτεύματα Sculptra

ikonDerma - Ενέσιμα Εμφυτεύματα Sculptra

Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Dermaceuticals.gr
Facebook

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Διαφέρει το Sculptra από άλλα γνωστά ενέσιμα υλικά (μπότοξ, υαλουρονικό οξύ);

Ναι, καθώς ο τρόπος δράσης του είναι τελείως διαφορετικός. Το μπότοξ χαλαρώνει τους μύες ενώ το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για να γεμίσει απευθείας τις ρυτίδες. Με την ενέσιμη θεραπεία Sculptra, η οποία περιέχει πολυγαλακτικό οξύ δεν γεμίζουμε ρυτίδες, αλλά ερεθίζουμε τους ινοβλάστες- μια κατηγορία εξειδικευμένων κυττάρων που βρίσκονται στο χόριο (την βαθύτερη στιβάδα δέρματος), ώστε να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι αυξάνει το πάχος του δέρματος, το πρόσωπο αποκτά περισσότερο όγκο και δείχνει νεότερο.

Πόσες συνεδρίες με τη θεραπεία Sculptra θα χρειαστώ για να αποκτήσω πιο νεανική εμφάνιση;

Γενικά απαιτούνται τρεις με τέσσερις θεραπείες Sculptra, που γίνονται κάθε τέσσερις εβδομάδες.

Είναι γρήγορα τα αποτελέσματα;

Όχι, αλλά αυτό ακριβώς είναι το βασικό της πλεονέκτημα, καθώς δεν αποτελεί απλά μια γρήγορη λύση για αισθητικά προβλήματα. Δρα σταδιακά με την πάροδο του χρόνου και πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, περίπου στους 4 μήνες. Έτσι το πιο νεανικό look που πετυχαίνει ολοκληρώνεται προοδευτικά με φυσικό τρόπο.

Πόσο θα διαρκέσει το αποτέλεσμα;

Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περίπου δύο με δυόμιση χρόνια, διάστημα σημαντικά μεγαλύτερο από τις άλλες ενέσιμες θεραπείες.

Υπάρχουν παρενέργειες από τη θεραπεία Sculptra;

Επειδή σε κάθε συνεδρία της θεραπείας Sculptra πραγματοποιούνται πολλές μικρό-ενέσεις στο πρόσωπο, υπάρχει περίπτωση να προκληθεί παροδικό οίδημα και μελάνιασμα, το οποίο υποχωρεί την επόμενη ημέρα. Άλλου είδους παρενέργειες δεν υπάρχουν και δεν έχουν αναφερθεί αλλεργίες στο πολυγαλακτικό οξύ.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Όπως σε όλες τις ενέσιμες θεραπείες, θα αισθανθείτε πιθανώς κάποια ενόχληση. Επιπλέον, μπορεί να αισθανθείτε στιγμιαία αίσθηση καύσου στη θέση της ένεσης. Η τοποθέτηση πάγου μετά τη θεραπεία θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να ηρεμήσει και εάν χρειαστεί, ο ιατρός θα σας χορηγήσει τοπικό αναισθητικό.

Ποια είναι η ιδανική υποψήφια για την θεραπεία Sculptra;

Μια γυναίκα μετά τα 40 έτη με λεπτό ή οστεώδες πρόσωπο που έχει σημάδια γήρανσης ή και χαλάρωσης.

Είναι κατάλληλο και για άνδρες;

Φυσικά!

Πριν & Μετά το Sculptra

πραγματικές φωτογραφίες πριν και μετά τη θεραπεία Sculptra

SILHOUETTE SOFT

Η μέθοδος Silhouette Soft είναι ανώδυνη, αναίμακτη και ολοκληρώνεται σε λιγότερο από μία ώρα, εφαρμόζεται στο ιατρείο και δεν απαιτεί χειρουργικές τομές ή ράμματα. Για άμεσο αποτέλεσμα χωρίς τομές…

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Εμπιστευθείτε την ikonDerma για την αντιμετώπιση ζητημάτων, όπως ρυτίδες, εμβαθύνσεις, γραμμές και χαλάρωση του δέρματος, αιμαγγειώματα, καφέ κηλίδες, φακίδες, αποτρίχωση laser, τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ τελευταίας τεχνολογίας, αλλά…

ΙΑΤΡΙΚΑ LASER

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ποικίλα δερματολογικά και αισθητικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε εκτός της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, μυρμηγκιές, κηλίδες…

Είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας