Με τον όρο μεσοθεραπεία, αναφερόμαστε στην έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα. Η μεσοθεραπεία αφορά τόσο το πρόσωπο, όσο και διάφορα άλλα σημεία του σώματος. Βασικός στόχος της μεθόδου είναι η βελτίωση – εξάλειψη,
διαφόρων προβλημάτων της επιδερμίδας.

Η μεσοθεραπεία συνεπώς αποτελεί μια άκρως αποτελεσματική μέθοδο
αντιγήρανσης και μείωσης της κυτταρίτιδας.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μία μέθοδο κατά της αντιγήρανσης, κατά την οποία διοχετεύουμε μικρές ποσότητες φαρμακευτικών και ομοιοπαθητικών ουσιών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ή ένζυμα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Η έγχυση εφαρμόζεται με ανώδυνες μικρό-ενέσεις στο χόριο, το μεσαίο στρώμα του δέρματος (εξ ου και μεσοθεραπεία), με σκοπό τη θεραπεία παθήσεων, τον εξωραϊσμό ή την ανανέωση του δέρματος.

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η κυτταρίτιδα, είναι η ανάπτυξη κακής ποιότητας λιπώδους ιστού στους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα και την κοιλιά. Η κυτταρίτιδα δίνει στα προσβεβλημένα σημεία τη γνωστή εικόνα του φλοιού πορτοκαλιού, ενώ οφείλεται συνήθως:

  • σε ορμονικούς παράγοντες (διαταραχές εμμηνόρρυσης, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση).
  • σε διατροφικές συνήθειες  (λίπη, υδατάνθρακες, αλκοόλ, κάπνισμα).
  • σε διαταραχές τού μεταβολισμού λιποκυττάρων.
  • σε διαταραχές της μικροκυκλοφορίας.
  • σε φλεβική ή χρόνια λεμφική στάση.
  • στην παχυσαρκία.

Η αντιγηραντική δράση

Η μεσοθεραπεία εμπλουτίζει το χόριο με βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα και αμινοξέα, τα οποία τρέφουν το δέρμα και το αναζωογονούν. Ακόμη, προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει τον μεταβολισμό. Η προσθήκη υαλουρονικού οξέος στο πιο πάνω μείγμα συστατικών, κρατά το νερό στους ιστούς με αποτέλεσμα τη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Άτομα που έχουν υποβληθεί σε μεσοθεραπεία, περιγράφουν πως το δέρμα τους έγινε πιο σφιχτό, ελαστικό, λαμπερό, νεανικό και ακτινοβολεί.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και διαρκεί 15 με 20 λεπτά. Απαιτούνται περίπου 5 θεραπείες, μία κάθε εβδομάδα και μετέπειτα θεραπείες συντήρησης του αποτελέσματος κάθε χρόνο. Όλοι οι ενήλικες από 18 έως 75 ετών που έχουν καλή υγεία μπορούν να ξεκινήσουν μεσοθεραπεία για αισθητικούς σκοπούς.

Η διαδικασία

Η μεσοθεραπεία γίνεται με την έγχυση του μείγματος από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά συστατικά, σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια ή και όλο το σώμα. Η έγχυση γίνεται με την τεχνική των μικρό-ενέσεων ή micro-injections στις πάσχουσες περιοχές, χρησιμοποιώντας μικρό-βελόνες μεγέθους 4 χιλιοστών ή με ειδική συσκευή με μικρό-βελόνες, χωρίς καθόλου πόνο.

Βελτιώστε το δέρμα σας

Η μεσοθεραπεία είναι το ισχυρότερο όπλο κατά της κυτταρίτιδας. Αποτελεί μια θεραπεία που εφαρμόζεται από το 1958 στην Γαλλία και χρησιμοποιείται ευρέως για την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων. Η μεσοθεραπεία βελτιώνει την μικρό-κυκλοφορία και έτσι βοηθάει στην καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών. Θεωρείται ως η καλύτερη μέθοδος της αισθητικής ιατρικής για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αλλά και άλλων αισθητικών προβλημάτων.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και διαρκεί 15-20 λεπτά.
Απαιτούνται συνολικά περίπου 10 θεραπείες κάθε 8 με 10 ημέρες και μετέπειτα θεραπείες συντήρησης του αποτελέσματος κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει περιορισμός λόγω της ηλιοφάνειας., καθώς μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου.

Πως γίνεται

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται με την έγχυση ενός μείγματος από βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοιδηματικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, στα σημεία όπου υπάρχει κυτταρίτιδα. Η έγχυση γίνεται με σύριγγες που έχουν μία πολύ λεπτή και μικρή βελόνα. Έτσι τα συστατικά αυτά εισχωρούν καλύτερα μέσα στο λιπώδη ιστό και εσείς βλέπετε άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Πριν & Μετά τη Μεσοθεραπεία

πραγματικές φωτογραφίες πριν και μετά τη Μεσοθεραπεία

ELLANSE

Ένα εμφύτευμα μοναδικό στον τρόπο δράσης του, όντας βιοδιεγέρτης, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι δίνοντας στο πρόσωπο φυσική ομορφιά και όχι μόνο όγκο όπως τα περισσότερα fillers…

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Εμπιστευθείτε την ikonDerma για την αντιμετώπιση ζητημάτων, όπως ρυτίδες, εμβαθύνσεις, γραμμές και χαλάρωση του δέρματος, αιμαγγειώματα, καφέ κηλίδες, φακίδες, αποτρίχωση laser, τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ τελευταίας τεχνολογίας, αλλά…

ΙΑΤΡΙΚΑ LASER

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ποικίλα δερματολογικά και αισθητικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε εκτός της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, μυρμηγκιές, κηλίδες…

Είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας