Η σειρά προϊόντων Perfectha αποτελεί την τελευταία γενιά εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος που σας χαρίζουν ασφαλή, φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα κρυστάλλινο gel τεχνολογίας E-brid, απόλυτα βιοδιασπώμενο και βιοσυμβατό.

Το perfectha σβήνει ρυτίδες και γραμμές, σμιλεύει τα χείλη και δίνει σχήμα και όγκο στο περίγραμμα του προσώπου. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα, στο πρόσωπο, τον λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Η σειρά Perfectha συνιστάται για την διόρθωση των λεπτών, μεσαίων ή βαθιών ρυτίδων του προσώπου και της απώλειας του όγκου που οφείλονται στη φυσική διαδικασία γήρανσης.

Ελάτε για να συζητήσουμε μαζί πριν την θεραπεία σας και να σας προτείνουμε το κατάλληλο για τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση, προϊόν Perfectha:

  • Perfectha® Derm
  • Perfectha® Deep
  • Perfectha® SubSkin
  • Perfectha® Complement

Το Perfectha δεν είναι απλά μια ένεση υαλουρονικού οξέος, αλλά αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Προσφέρει άμεσα και κυρίως φυσικά αποτελέσματα.

ikonDerma - Ενέσιμα Εμφυτεύματα Perfectha

ikonDerma - Ενέσιμα Εμφυτεύματα Perfectha

Περιοχές Έγχυσης

ikonDerma - Ενέσιμα Εμφυτεύματα Perfectha

Εξωτερικοί σύνδεσμοι
Dermaceuticals.gr
Facebook

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Από τι φτιάχνεται το Perfectha;

Το Perfectha® είναι δερματικό εμφύτευμα υαλουρονικού οξέος, μη ζωικής προέλευσης. Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία που υπάρχει ήδη στο ανθρώπινο σώμα και χρησιμοποιείται για να προσφέρει όγκο και πληρότητα στο δέρμα. Το υαλουρονικό του είναι ένα κρυστάλλινο τζελ, βιοδιασπώμενο και βιοσυμβατό.

Είναι ασφαλές;

Ναι! Το Perfectha χρησιμοποιείται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς σε όλο τον κόσμο, από το 2007. Ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης είναι ελάχιστος, καθώς είναι βιοσυμβατό και δεν απαιτείται αλλεργικό τεστ πριν τη χρήση του. Μετά την εφαρμογή, ενδέχεται να παρουσιάσετε ερυθρότητα ή οίδημα, με τα συμπτώματα αυτά σε λίγες μέρες να εξαφανίζονται. Καλό θα είναι να αποφύγετε την ηλιοθεραπεία και τις δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, έως ότου τυχόν συμπτώματα να εξαφανιστούν. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή είστε κάτω των 18 ετών, η θεραπεία Perfectha δεν ενδείκνυται.

Το Perfectha μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου;

Το Perfectha έχει χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από ενάμιση εκατομμύριο θεραπείες σε περισσότερες από 70 χώρες, για τη διόρθωση ρυτίδων ποικίλου βάθους και σημείου. Ο ιατρός σας στο ikonDerma, θα σας συμβουλέψει πριν την έγχυση σχετικά με τις συνηθισμένες περιοχές εφαρμογής της θεραπείας και ποιες ενδείκνυνται για εσάς.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με το Perfectha;

Έχει αποδειχθεί ότι το Perfectha προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, μελέτες έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα του Perfectha γενικά διαρκούν περίπου 18 μήνες. Η τεχνολογία E-Brid βοηθά στη διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος μέχρι το ενέσιμο τζελ να απορροφηθεί σχεδόν πλήρως.

Πόσο συχνά θα πρέπει να κάνω θεραπείες;

Θεραπείες μπορούν να γίνονται έως και δυο φορές το χρόνο. Μια δεύτερη θεραπεία πριν την πλήρη απορρόφηση του προϊόντος -μετά την πρώτη έγχυση- μπορεί να ενισχύσει τη διάρκεια του αρχικού αποτελέσματος.

Τι πρέπει να κάνω πριν από κάθε θεραπεία;

Για τη χρήση του Perfectha δεν απαιτείται κανένας προέλεγχος, ωστόσο θα πρέπει πριν από τη θεραπεία σας να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις. Αποφύγετε τη λήψη ασπιρίνης και μη-στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων. Επίσης, εάν στο παρελθόν έχετε νοσήσει από έρπητα, συζητήστε το με τον ιατρό, σε περίπτωση που θα ήταν προς όφελος σας η συνταγογράφηση κάποιου φαρμάκου, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα υποτροπής.

Είναι επίπονη η διαδικασία;

Το Perfectha εγχέεται απευθείας στο δέρμα -σε μικρές ποσότητες- με μια πολύ λεπτή βελόνα, που προκαλεί ελάχιστη δυσφορία. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη, και τα αποτελέσματα είναι σχεδόν άμεσα. Για τη μεγαλύτερη άνεσή σας κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής διαδικασίας, ο γιατρός ενδέχεται να προβεί σε τοπική αναισθησία στην περιοχή της θεραπείας.

Πόσο κοστίζουν οι θεραπείες Perfectha;

Η θεραπεία Perfectha είναι μια διαδικασία προσαρμοσμένη στις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες, οπότε το κόστος από ασθενή σε ασθενή διαφέρει. Κατά κανόνα, το κόστος της θεραπείας Perfectha είναι συγκρίσιμο με το κόστος άλλων, παρόμοιων θεραπειών. Επειδή όμως τα αποτελέσματα του είναι μακροχρόνια, σε βάθος χρόνου αποδεικνύεται πολύ οικονομική λύση. Συμβουλευτείτε μας για να βρείτε την καλύτερη λύση για τις δικές σας συγκεκριμένες ανάγκες.

Πριν & Μετά το Perfectha

πραγματικές φωτογραφίες πριν και μετά τη θεραπεία Perfectha

ikonDerma - Ενέσιμα Εμφυτεύματα Perfectha

ELLANSE

Ένα εμφύτευμα μοναδικό στον τρόπο δράσης του, όντας βιοδιεγέρτης, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι δίνοντας στο πρόσωπο φυσική ομορφιά και όχι μόνο όγκο όπως τα περισσότερα fillers…

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Εμπιστευθείτε την ikonDerma για την αντιμετώπιση ζητημάτων, όπως ρυτίδες, εμβαθύνσεις, γραμμές και χαλάρωση του δέρματος, αιμαγγειώματα, καφέ κηλίδες, φακίδες, αποτρίχωση laser, τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Στην ikonDerma ειδικευόμαστε στη χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων, για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Δεν χρησιμοποιούμε μόνο εμφυτεύματα πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ τελευταίας τεχνολογίας, αλλά…

ΙΑΤΡΙΚΑ LASER

Στο χώρο μας θα βρείτε μια σειρά από τα πιο εξελιγμένα ιατρικά laser που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, ποικίλα δερματολογικά και αισθητικά ζητήματα. Αντιμετωπίστε εκτός της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, μυρμηγκιές, κηλίδες…

Είμαστε εδώ για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας